Firmaordning

Få en frokostordning for KUN 35,- plus moms, leveret!

Kontakt os for yderligere information 75 62 10 12

Firmaordning

Der er ikke noget, der giver bedre trivslen på arbejdspladsen, som en god og velsmagende frokostordning. Kvalitet i den daglige frokost bliver til smil på læben – til glæde for både kolleger og kunder. For at gøre det enkelt for vores kunder tilbyder vi en lækker frokostordning, efter jeres eget ønske og til en ordentlig pris.

Når kvalitet er i orden
Når man bestiller mad fra os, ved man, at de, der har fremstillet den, har gjort deres yderste. Vi gør alt, hvad vi kan for hele tiden at lytte til vores kunder og at følge deres ønsker. Vores kunder har nemlig krav på kvalitetsmad med omtanke. Gode råvarer er omdrejningspunktet. Det er nemlig vores overbevisning, at når kvaliteten er i orden, og den enkelte råvare kan nydes alene, er der ingen grænser for, hvad vi kan fremstille af smagfulde sammensætninger.

Madordning til alle
Hvis I har særlige ønsker til jeres daglige madordning, opfylder vi også dem – og er der i jeres virksomhed vegetarer eller nogle med religiøse krav til deres mad, sørger vi selvfølgelig for, at de også får lækre frokostretter. Som standart har i mulighed for at bestille madpakker, smørrebrød, flütes og sandwich.

Levering af madordning
Hvis i bestiller via vores mail inden kl. 9.00 sørger vi for at i har maden inden kl. 12.00, eller efter aftale.

Mange fordele En ekstra fordel ved at samarbejde med os er, at I samtidig får mulighed for at få leveret anretninger til jeres møder, arrangementer og udflugter. Vi sørger nemlig for alle de kulinariske rammer og letter derved jeres hverdag – på den måde kan I koncentrere jer om det, I er gode til, så gør vi det samme.

Vi laver sunde frokoster i form af:

Salatfade – pålægsfade – lune retter – buffet – sunde madpakke stykker samt kokkens sunde fornuft, som bliver leveret inden kl. 12.00 hver dag, eller efter aftale.
Kontakt Madbixen på 75 62 10 12 for et uforpligtende tilbud tilrettet netop jeres firma.

Min 10 personer